Liberálisok: Ingyenesen tegyék nyilvánossá a Magyar Posta szerződéseit!
A Magyar Liberális Párt szerint elfogadhatatlan, hogy a száz százalékban állami tulajdonban álló Magyar Posta 60 millió forintot követel szerződéseinek nyilvánosságra hozataláért cserébe. Miután a vállalat az adófizetők pénzéből működik, az állampolgároknak joguk van azokat díjmentesen megismerni.
A Liberálisok szerint a kormány semmilyen eszköztől nem riad vissza annak érdekében, hogy eltitkolja kétes ügyleteit, képes olyan adatokat is titokká nyilvánítani, amelyekben semmilyen bizalmas információ sincsen. Miután pedig a bíróság megállapítja a jogsértést, fizetőssé teszik az adatszolgáltatást, hogy méregdrága eljárással lehetetlenítsék el az információk megismerését.
A Magyar Liberális Párt szerint érthető a Fidesz-kormány titkolózása, hiszen folyamatosan olyan döntéseket hoznak, amelyek szembe mennek a magyar emberek érdekeivel. A hosszú huzavona után nyilvánosságra került századvéges tanulmányokból például kiderült, hogy az Orbán-kormány a választók akarata ellenére költ tízmilliárdokat az üresen álló stadionokra. A Liberálisok felszólítják a Magyar Posta vezetését, hogy haladéktalanul és ingyenesen hozzák nyilvánosságra a kikért szerződéseket.