A Régiók Bizottságának liberális frakciója kitüntette az MLP két politikusát

 

A Régiók Bizottságának liberális frakciója önkormányzati és regionális szinten tevékenykedő liberális politikusok számára meghirdetett pályázatán, a Magyar Liberális Párt újpalotai önkormányzati képviselője, Vékás Sándor, valamint Ignácz József, Besence liberális polgármestere is döntőbe jutottak.

 

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Vékás Sándor a Digitális Média pályázaton első díjat vehetett át, Ignácz Józsefet pedig különdíjjal tüntették ki.

 

Büszkék vagyunk párttársainkra, akik maradandót alkottak! Az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért Párt (ALDE) közössége Londontól kezdve, Párizson át, egészen Vilniusig díjazta európai liberális kollégáink és barátaink hazai és regionális erőfeszítését. A pályázat egyik kategóriája túlnyúlt az Unió határain: az EU-n kívüli politikusok versenyében egy orosz hölgyet tüntetett ki a zsűri.

 

A Magyar Liberális Párt különösen fontosnak tartja, hogy európai pártcsaládjával szoros kapcsolatot ápoljon. A díjakat Hans van Baalen, az ALDE Párt elnöke és a Régiók Bizottságának liberális elnöke, Bas Verkerk adta át. Örömmel tölt el bennünket, hogy európai kollégáink értékelik politikusaink erőfeszítését. A két díjazottnak gratulálunk!